FAQ / Veel gestelde vragen

V: Kan ik mijn website in meerdere talen aanbieden?

A: Ja, dat is mogelijk.  


V: Kan ik met jullie systeem twee websites onderhouden?

A: Ja, dat kan. Als je twee domeinnamen hebt, plaats je op een domeinnaam de website en vanaf de andere domeinnaam verwijs je naar de eerste domeinnaam. Ook is het mogelijk om twee verschillende websites te hebben op twee verschillende domeinnamen. Neem contact op voor kortingsmogelijkheden bij afname van meer dan 1 website.


V: Is het mogelijk om bepaalde pagina’s af te schermen, die alleen toegankelijk zijn voor personeel of collega’s waar je mee samenwerkt.

A: Ja, dat is mogelijk.


V: Kan ik een reserveringssysteem op mijn website plaatsen?

A: Ja, dat is mogelijk. Er bestaan meerdere aanbieders van planningssytemen. Je kunt bijvoorbeeld een reserveringssysteem gebruiken / huren van SuperSaas. Deze dienst richt je in naar eigen wens en je plaatst de link naar dit systeem op je website. Gebruikers komen dan via jouw website in jouw planningssysteem. Er zitten ook betalingsmogelijkheden bij. (PayPal en Ideal). Deze dienst is niet van Snel van Start, wij zijn niet verantwoordelijk voor de werking ervan.


DOMEINNAAM

Als je nog geen domeinnaam (zoals www.mijnbedrijf.nl)  hebt, kun je hem bij ons aanvragen. Als je een site hebt aangemaakt, krijg je een account toegestuurd per e-mail. Als je daar inlogt, kun je een domeinnaam claimen en vervolgens de daarbij behorende e-mail adressen aanmaken. Heb je al een domeinnaam, dan kun je hem hierheen verhuizen.

ALLES IN 1

Als starter of zelfstandige wil je graag een vormgever, tekstschrijver en bouwer hebben, zodat je website op alle fronten goed is. Daar hangt een prijskaartje aan. Wij leveren mooie designs, een opzet voor je site, tips bij het tekstschrijven en technisch onderhoud. Voor een veel kleiner prijskaartje.

GESCHIKT VOOR MOBIEL

De website is meteen geschikt voor tablet en mobiel.

Je klanten kunnen de site vanaf ieder apparaat bekijken.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

G. Baas - Den Haag

Het ging makkelijk en snel.

Mevrouw de Vries - Gouda

Door Snel van Start was ik in een oogwenk klaar met mijn nieuwe website

I. Samuels - Rotterdam

Ik was geholpen door alle tekst die er al stond. Ik kon het zo naar mijn bedrijf toeschrijven.

BEKIJK DE VOORBEELDEN: