Workshop: Wie is mijn klant?


Als wij een nieuwe klant vragen wie de doelgroep is, dan valt er vaak een diepe stilte. Er volgt wat gemompel en wat brede aanduidingen. Wij begrijpen dat. Het is moeilijk om aan te geven wie nou die klant is. Je wilt eigenlijk wel voor iedereen werken! Dat kan ook, maar juist als je je met je producten en diensten richt op een bepaalde doelgroep dan worden er heel veel dingen duidelijk voor jou als ondernemer en kun je betere beslissingen nemen ten aanzien van bijvoorbeeld je website, je producten, je manier van adverteren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 


Workshop klantprofiel maken

Een klantprofiel (ook wel persona genoemd) is een levendige schets van je doelgroep. In deze workshop combineer je allerlei gegevens over je doelgroep met de ervaring die je hebt met je klanten en zo kom je tot een helder beeld. Dit klantbeeld helpt je bij het klantgericht communiceren: het schrijven, website maken, marketing inrichten, product ontwikkelen en nog veel meer. Met zo'n klantbeeld kun je een hele tijd uit de voeten en verandert er iets aan je doelgroep of komt er een nieuwe doelgroep bij, dan geeft deze workshop voldoende houvast om zelf je klantprofiel aan te passen of om er meerdere te maken.


Wil jij voor 2018 haarscherp in beeld hebben wie je klant is en wat hij nodig heeft?

Kom dan naar de workshop klantprofiel maken. Aan het eind van de dag ga je met minimaal twee klantprofielen naar huis.

Aanmelden of vragen stellen graag via vraag@snelvanstart.nl


Liever een andere datum of locatie?

Er komen binnenkort nieuwe data op deze site. We geven deze workshop ook aan individuele bedrijven of aan groepen ondernemers / netwerkclubs op iedere gewenste locatie.

 

 Bekijk de folder Workshop Klantprofiel Maken

naar folder Workshop klantprofiel maken

PRAKTISCH

Datum: 23 maart 2018

Locatie: Gouds Ondernemershuis

Adres: Buurtje 2  2802BE  Gouda

Tijd: 9.30-16.00 uur

Kosten: €135,00 ex btw.

Aanmelden graag via vraag@snelvanstart.nl

CURSUSDATA 2018

Vrijdag 23 maart 2018

Heb je een website nodig?

Snel van Start helpt ondernemers bij het starten van hun website of het verbeteren van hun website. Maak hier online zelf een website die ook goed werkt op tablet of smart phone. Sinds kort kun je je website ook in andere talen aanbieden. 

WORKSHOP KLANTPROFIELEN MAKEN